Varumärken

Kortlån

Kortlån.se är bolagets första varumärke vilket har som avsikt att erbjuda flertalet utlåningsprodukter på ett "Google-aktigt" sätt. Vi tror att våra kunder främst är intresserade av en sak och det är en snabb kreditbedömning och fördelaktiga villkor vid överenskommen låneperiod. Kortlån försöker att arbeta nära sina kunder för att på bästa möjliga sätt förebygga problem med återbetalning.

Extrakredit

Extrakredit.se är vårt andra varumärke som riktar sig mot personer som letar efter ett mer långsiktigt lån upp emot flertalet år. Extrakredit har endast en produkt vilken kräver lite mer av kundernas kreditvärdighet för att möjliggöra de längre låneperioderna men i utbyte mot detta kan vi hålla lägre kostnader för våra kunder.

KreditKontot

Kreditkontot.se är vår mest flexibla produkt och passar den kund som vill ha en kreditgräns som sedan kan utnyttjas och återbetalas i olika faser. KreditKontot gör det alltså möjligt att en månad endast betala minimal amortering och ränta medan andra månader kanske gör det möjligt att amortera mer. Kunder hos KreditKontot bestämmer alltså själva sin återbetalningstakt vilket innebär att avbetalningsplaner ej behöver tillämpas.